Home

Bent u tevreden met uw Microsoft 365 inrichting?
Is uw antwoord ja, dan zijn wij dat ook…
en is onze missie voorlopig al geslaagd.

Mocht u hierop echter nee als antwoord hebben, dan horen wij graag waar wij u mee kunnen ondersteunen. In de afgelopen jaren hebben wij enkele talloze klanten geholpen bij het in gebruik nemen van hun Microsoft 365 (voorheen Office 365 software en Cloud omgeving (Azure , SharePoint etc..) Onder ons motto gebruik uw waardevolle Office 365 naar uw tevredenheid?

Twijfelt u, of heeft u een vraag?

Twijfelt u aan het juiste gebruik van uw Office 365 functionaliteit, wacht niet langer en neem gerust contact met ons op…

Wij staan voor u klaar! Er zijn natuurlijk online cursussen te volgen, maar daar zit u waarschijnlijk niet op te wachten… U wilt immers snel verder… dat kan, wij van Office365-software hebben korte producten voor u samengesteld waarmee u die specifieke onderdelen van uw Office 365 heel eenvoudig in gebruik kunt nemen en naar volledig naar uw wensen worden ingericht!

Ik wil graag hulp bij…

We leven in boeiende, maar drukke tijden. Wanneer we proberen te navigeren door een snel veranderende en complexe werkplek kunnen kleine dingen onze ervaring maken of breken, waaronder de hulpmiddelen waarop we vertrouwen. Bij Microsoft zegt men dit te begrijpen, en dat er naar de eindgebruikers geluisterd wordt. Ook luistert men naar de feedback en inkomende verzoeken, van eenvoudige verbeteringen tot nieuwe tools, op te nemen in de Microsoft 365-ervaring. Alles draait om de beste productiviteitsservice bouwen waarmee jij en je organisatie meer gedaan krijgen.

Deze blog met zijn informatie wil dat jij al die functionaliteit begrijpt en optimaal kunt inzetten voor jouw bedrijfsvoering of organisatie.

ANDROID APP

De Microsoft© Office-app is nu algemeen beschikbaar voor Android en iOS. Er zijn functies voor samenwerking toegevoegd aan PowerPoint-opmerkingen en men heeft co-creatie en Microsoft Teams-integratie naar Visio gebracht. Word heeft nu een verbeterde spraak-naar-tekstfunctie die verschillende talen ondersteunt. Nieuwe handschriftfuncties en donkere modus maken het eenvoudiger om notities vast te leggen en te lezen in OneNote voor Android.

Ondertussen kunnen organisaties de productiviteitservaring van hun werknemers aanpassen, van pagina’s met zoekresultaten en Yammer-feeds voor je bedrijf tot een beperkte preview van het nieuwe Microsoft Fluid Framework.

Lees verder voor alle handige Microsoft 365-updates deze maand. En luister naar de tweede aflevering van de Modern Workplace-podcast om meer te weten te komen. Deze maand gaan onder andere gastheer Alex Bradley uitgebreid in op teamwerk, het nieuwe Microsoft Fluid Framework en meer.