Vereenvoudig uw werk met Intelligente lijsten in MS TEAMs

Microsoft Lists is een slimme app om informatie op te volgen in Microsoft 365. Met Lists kun je eenvoudig gegevens en informatie opvolgen om op de hoogte te blijven van de meest recente status.

Informatie opvolgen met Microsoft Lists: nu kun je gegevens en informatie rechtstreeks maken, delen en opvolgen in Microsoft Teams, SharePoint en de mobiele Lists-app die binnenkort uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan het opvolgen van problemen of rapporteren van een status. Lijsten zijn gemakkelijk te maken en aan te passen met sjablonen, kleurcodering, Als/dan-werkstromen en meer. Meer informatie over Microsoft Lists.

Houd inhoud verdeeld over verschillende apps bij met Microsoft Lists

In tijden van ongeziene veranderingen moeten we ons allemaal snel aanpassen aan een nieuw tijdperk van werk. Van softwareontwikkelaars tot zorgpersoneel, eerste hulpverleners tot bestuursleden van multinationals, iedereen zoekt nieuwe manieren om productief en verbonden te blijven, of men nu samen of apart werkt. De functies en verbeteringen die destijds door Microsoft zijn aangekondigd zijn allemaal ontworpen om klanten wereldwijd te helpen fantastische resultaten te boeken. Microsoft streeft ernaar om tools te bouwen waarmee de wereld aan de slag kant, tijdens deze crisis en daarna.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter