Microsoft 365 snel & effectief voor u aan het werk

Microsoft 365 Business

Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt Microsoft het pakket Microsoft 365 Business. Dat pakket bevat drie verschillende abonnementsvormen: Basic, Standard en Premium. Tussen deze drie vormen zit behoorlijk veel verschil. Zo zijn de Basic en Standard abonnementen redelijk summier wat betreft de beveiligingsmogelijkheden. Defender Antivirus, Microsoft Advanced Threat Analytics en Device Guard zijn hier bijvoorbeeld niet bij inbegrepen. In Microsoft 365 Business Premium zijn al deze functionaliteiten in tegenstelling tot Basic en Standard wel beschikbaar. Daarnaast zijn er veel andere beveiligingsmogelijkheden die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving optimaal wordt beveiligd.

ICT móet gewoon voor de gehele organisatie wérken. 

Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat u 24×7 beschikt over een betrouwbare en veilige IT-omgeving, die niet alleen 24/7 beschikbaar is, maar bovendien voor u werkt. Dat bereiken we door samen met u te onderzoeken welke verschillende applicaties u dagelijks gebruikt en hoe wij deze op intelligente wijze met elkaar kunnen verbinden, hierdoor wordt u geholpen en kunt u de stuurinformatie eenvoudiger vinden, u krijgt dit als het ware op een presenteerblaadje aangereikt.

Wanneer we de effectiviteit verhogen geeft het u de ruimte om te doen wat u het liefste doet: ondernemen, kansen creëren en successen boeken en werken de collega’s onderling op veel slimmere manieren samen.